Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Átvevőpontunk

Sokan kérdeztétek, hogy a kristálypoharas gyertyát lehetséges lenne-e valamilyen formában újratölteni. Ezennel örömmel jelentjük be, hogy ezt a kérdést megoldottuk, találtunk alkalmas átvevőpontot, ahol a kiürült kristálypoharaitokat leadhatjátok, mi pedig újratöltjük azokat Számotokra, majd visszajuttatjuk az átvevőpontra, ahonnan hazavihetitek magatokkal és így megspórolhatjátok a postaköltséget is!

Az átvevőpontunk a Lótusz Biobolt és Ökokávézóban található, melyet Budapesten a Bécsi út 38-44. szám alatti Buda Entertainment és Gastro (volt Új Udvar) földszintjén találhattok meg. Már csak azért is érdemes ellátogatnotok ide, mert bio fair trade kávékkal várják a kávézás szerelmeseit.
 

A poharas gyertyák átvételének és újratöltésének a menete
 

 1. Mivel minden egyes kristálypohár mintája más és más, ezért fontosnak tartom, hogy mindenki a saját gyertyáját kapja vissza, de mindezt név nélkül tegyük meg az átvevőponton. Minden megrendelt kristálypoharas gyertyához mellékelni fogok egy számot, és mikor megrendeled a kiürült kristálypoharas gyertyád újratöltését a BUKKI Candles Webshopban, ezt a számot kérlek írd majd be a megrendelés megjegyzés rovatába. Így pontosan azt a poharat fogod visszakapni újratöltve, mint aminek a mintáit megszoktad!
   
 2. A kiürült kristálypoharat gondosan csomagold be egy papírba, majd írd rá azt a számot a csomagolásra, melyet a gyertyáddal kaptál és amit beírtál számomra a megjegyzés rovatba a kristálypohár újratöltés megrendelésénél.
   
 3. Vidd el a becsomagolt kristálypoharat az átvevőpontra és kérd meg a bolt személyzetét, hogy belehelyezhesd a BUKKI Candles gyűjtődobozába. Itt lehetőség szerint készíts róla egy fotót a gyűjtődobozban a telefonoddal és ezt őrizd meg addig, míg visszakapod az átvevőponton a gyertyádat!
   
 4. A kristálypoharakat előre láthatóan minden héten pénteken gyűjtjük majd össze és rákövetkező héten szerdán vehetitek újra birtokba az átvevőponton.
   
 5. A gyertyák sikeres újratöltéséről és az érkezés várható időpontjáról emailben fogunk tájékoztatni Téged!
   
 6. Miután megkaptad az emailt, nincs más dolgod, mint elmenni az átvevőpontra és kikeresni a Te számoddal ellátott, újratöltött kristálypoharadat!  smiley


Elsőre talán kicsit macerásnak tűnhet ez a folyamat, de így többszörösen is tettünk egy lépést a klímavédelem felé, mert

 • újrahasznosítottunk egy gyönyörű, kézzel készült kristálypoharat
 • kevesebb szállítást vettünk igénybe
 • csomagolóanyagot spóroltunk


Bármi kérdésed lenne keress minket bátran elérhetőségeinken!

 

 

Keresés